TRÆNINGSLEJR, KAMPE OG TURNERINGER

Sport_Youth_football_soccer_1

Vores team har lang og bred erfaring med at arrangere sportsrejser, der involverer træningslejr, kampe og turneringer. Vores trofaste kunder tæller både professionelle sportsklubber på eliteplan såvel som halvprofessionelle, amatører, ungdoms- og børnehold.

Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet, og vi kan sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os stå for al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange træningslejrophold inden for bl.a. tennis, golf, svømning, fodbold og kan også klare andre sportsgrene –  vores store netværk i hele Europa giver os mulighed for at imødekomme meget specifikke ønsker og behov. Flere resorts har faciliteter som tilbyder træningslejrophold indenfor flere forskellige sportsgrene på én gang, hvilket kan være en fordel for f.eks. idrætsskoler og sportsklubber.

TENNIS træningslejr
TENNIS træningslejr
TENNIS træningslejr
GOLF træningslejr
FODBOLD træningslejr
FODBOLD træningslejr
SVØMNING træningslejr
SVØMNING træningslejr