TRÆNINGSLEJR, KAMPE OG TURNERINGER

Sport_Youth_football_soccer_1

Vores team har lang og bred erfaring med at arrangere sportsrejser, der involverer træningslejr, kampe og turneringer. Vores trofaster kunder tæller både professionelle sportsklubber på eliteplan såvel som halvprofessionelle, amatører, ungdoms- og børnehold.

Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet. Selvfølgelig kan vi sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.

Sportsrejser med træningslejr

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os stå for al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange træningslejrophold inden for tennis, golf, svømning og fodbold og kan også klare andre sportsgrene.

Vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt.

TENNIS træningslejr
TENNIS træningslejr
TENNIS træningslejr
GOLF træningslejr
FODBOLD træningslejr
FODBOLD træningslejr
SVØMNING træningslejr
SVØMNING træningslejr