Tennis træningslejr på La Manga

La Manga er et af Europas førende sports resorts. Resortet er skønt placeret ved Middelhavskysten i det sydøstlige Spanien, og er et kæmpe 560-hektar mekka for sportsfolk. La Manga har en 40 år lang tennishistorie, og har bl.a. lagt grus til prestigefyldte turneringer som Davis Cup og Fed Cup. Træningsfaciliteterne er suveræne, med 28 tennisbaner (de fleste af dem grusbaner) og det særlige Tennis Academy, der tilbyder personlig træning for tennis-spillere – uanset alder og niveau. Det perfekte sted til jeres tennis træning.

Tennis træning på grusbane

tennis træningslejr sportsrejser

Tennis-faciliteterne på La Manga er suveræne. Her er hele 28 tennisbaner at slå sig løs på. De er fordelt på 20 grusbaner, 4 hardcourt og 4 kunstigt græs. La Manga tilbyder skræddersyede løsninger til professionelle klubber og akademier, og hvert år rejser mange internationale spillere og klubber på højt niveau til La Manga for at træne og forberede sig til turneringer. La Manga tilbyder træning på alle niveauer – professionelle i den absolutte top såvel som amatører, voksne som børn. Der er en grund til, at La Manga er et af de mest anerkendte navne, når det handler om tennis træning.

Læs mere om træningsophold på La Manga

Faciliteter på La Manga

træningslejr sportsrejser

Træningslejr er mere en bare træning. Det ved vi – og det ved La Manga. Hele konceptet er designet omkring den perfekte oplevelse. På det kæmpe areal er der over 1000 kvm med møde- og funktionsrum og et 2000 kvm wellness center – der er altså rigelige muligheder for øvrig træning, for strategimøder, funktioner, og hvad der ellers hører sig til. La Manga har over 15 forskellige barer og restauranter, og naturligvis er der mulighed for specialiseret kostplan, der er optimeret jeres ernæringsmæssige ønsker.

Læs mere om træningsophold på La Manga

Lev med sporten 24/7 – og hold fri, når du holder fri

La Manga giver dig muligheden for at leve med sporten døgnet rundt. Der er træningsfaciliteter, fitness, wellness og selvfølgelig mulighed for den helt rigtige kost. Samtidig er hele området som en lækker by, og det er nemt at finde adspredelse og afslapning. Man får IKKE lejr-kuller på La Manga. Slap af på terassen med en lækker drink mens solen går ned over Middelhavet. Tag en dukkert i poolen. Få massage. Tag ned på den nærliggende strand. Eller bare gå en tur i det dejlige område. Mulighederne for at koble helt af er mange.

Læs mere om La Manga

Fitness og bolig på La Manga

Wellnes-centret har naturligvis state-of-the-art fitness center. Desuden er der 25 m lang indendørs pool, og muligheder for forskellige spa-behandlinger, massage osv. Mødelokalerne varierer i størrelse – de største kan huse op til 400 personer.

I kan enten bo i de 4* Los Lomas ferielejligheder, de ligger lige ved Spa La Manga Club og med nem adgang til alle La Mangas faciliteter – sport såvel som afslapning. Midt på resortet ligger det 5* Principe Felipe Hotel, hvis I ønsker virkelig luksuriøs overnatning. Vi finder en løsning, der passer til jeres ønsker og budget.

Læs mere om La Manga

Tennis træningslejr på La Manga – vores service

JTB Sports tilbyder rejser efter et allround sports koncept:

  • Vejledning både før og efter tennisrejsen
  • Bestilling af baner og alle praktiske detaljer omkring tennisrejsen
  • Bus mellem lufthavnen og hotellet
  • Udarbejdelse af mealplans og program for ugen i samarbejde med jeres træner
  • Lokalt netværk på stedet der gør, at vi kan sikre den optimale rejseoplevelse

Træningslejr med JTB Sports

Vi har arrangeret rigtig mange træningslejr-ophold inden for tennis, og vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt. Vi kan også klare træningsophold for mange andre sportsgrene, bl.a. fodbold og håndbold.

Vi deler jeres passion for sporten, og vi går det ekstra stykke, for at sørge for, at det hele spiller. Det er derfor, vi har så mange trofaste kunder, der har holdt fast i os i årevis.

Vi arrangerer ophold på La Manga (Spanien), i Kroatien og Tyrkiet.