SPORTSREJSER TIL JAPAN

Kyoto Japan Fushimi Inari

Særlig ekspertise i rejser til Japan

Japanspecialisten har i mange år været Danmarks førende rejsebureau, når det gælder rejser til Japan. I over 40 år har vi arrangeret rejser for danskere til Japan. Vi er i dag en del af JTB Corp., der blev grundlagt i 1912 og er Japans største rejsebureau. Vi har derfor et uovertruffent lokalt netværk i Japan, der gør, at vi kan tilbyde en række særlige fordele.

Læs meget mere på vores særlige side om rejser til Japan: Japanspecialisten

Karate på Okinawa, kampsportens fødeø:

Det var på Okinawa, at karate-sporten opstod, og det er stadig her, at man kan få en helt unik trænings-oplevelse. Okinawa er en dejlig sydlig øgruppe, der ligger langt fra resten af Japan. På denne rejse bor I på hovedøen, hvor det er varmt året rundt. Der er træning for alle fra nybegyndere til højt øvede, fra 15 år og opefter. I løbet af en uge prøver I de tre forskellige typer af Okinawa karate samt kobudo, en traditionel våben-kampform fra Okinawa. Her træner I karate om formiddagen, og har eftermiddagene fri til at nyde øens kridhvide strande og krystalblå hav, den hyggelige hovedstad Naha eller tage på sightseeing.

LÆS MERE: Karate på Okinawa

Stå på ski i Japan

Hokkaidos puddersne kalder! Rejs til Japan og få den (måske) bedste skioplevelser i verden. I generationer har japanerne stået på ski, men først for nyligt har udlændinge fået øjnene op for Japans fantastiske skioplevelser.

Hokkaido er kendt for sine store snemængder om vinteren, og med vores erfarne lokale skiguider vil I få mulighed for at besøge alle de hemmelige steder og prøve at off-piste som aldrig før. Hver nat vil guiderne holde grundigt øje med alle skiområder og derefter tage jer ud til de bedste af dem. I vil stå på ski i små grupper af 6 personer, og med en guide per gruppe vil I besøge forskellige skiområder.

LÆS MERE: Off-piste ski i Japan

Dykning i Japan

Okinawa øerne ligger på samme breddegrad som Hawaii, og her er varmt året rundt. Til gengæld er her langt fra overrendt som fx Thailand, og hvis man ungår den japanske højsæson, har man næsten det hele for sig selv! Hvide sandstrande og azurblåt hav, så langt øjet rækker. Manglen på turister gør dog også at det meste information om Okinawa er på japansk.

Hos Japanspecialisten kender vi alle de gode steder og de bedste overnatnings- og dykkermuligheder. Vi klarer alt det praktiske så I bare kan nyde dykkerferien!

LÆS MERE: Dykning i Japan