I sommeren 2021 mødes verdens bedste atleter i Tokyo for at konkurrere på sportslig manér, og der bliver rift om pladserne. JTB Sports er den absolut stærkeste spiller, når det gælder rejser til Japan. Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede oplevelse. Vi kan kombinere det med ferie med familien, rundrejse i hele Japan eller afslapning i varme kilder.

JTB CORP. ER OFFICIEL REJSEPARTNER I JAPAN

Rejser til Japan 2021 med JTB Sports

JTB Sports er på pletten, når hele verden samles i Japan. Hvad enten du skal afsted med en større delegation eller en lille eksklusiv gruppe, så kan vi fremskaffe de helt unikke oplevelser til jeres rejse. Vi er en del af JTB, Japans største rejsebureau. Det giver os både uovertruffent lokalt kendskab og muligheden for at forhandle fordelagtige priser.

JTB Sports er en del af Japans største rejsebureau, JTB Corp. JTB Corp. er officiel rejsepartner i Japan. Vi ved alt om Japan og er den bedste partner, når du og dit team skal på rejse til Solens Rige. Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan gøre for jer. Du kan også læse meget mere på vores særlige Japan-side, Japanspecialisten

Succes på og udenfor banen

team sport

Vi kan meget mere end Japan. JTB Sports er din professionelle partner, når det gælder sportsrejser. Elite eller bredde, voksne eller børn, holdsport eller individuelt – vi har erfaringen, ekspertisen og netværket til at sammensætte den perfekte sportsrejse for jer.

Vores erfarne medarbejdere deler jeres passion for sporten. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alle detaljerne spiller, og vores viden og erfaring er jeres garanti for succes. Vi koncentrerer os om det, vi er bedst til, så I har tiden og overskuddet til at gøre det, I kan bedst. Det synes vi er sund fornuft.