IDRÆTSSKOLER – IDRÆTSHØJSKOLER – IDRÆTSEFTERSKOLER

Få fordele ved at rejse med JTB Sports

Sportsidrætsskoler arrangerer hvert år træningsture ud i den store verden, som en del af undervisningsprogrammet. Efter indførelsen af den nye Pakkerejselov fra 2018, må skolerne ikke længere selv arrangere skolerejser, men skal henvende sig til et etableret rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), som skal stå for rejsen.

JTB Sportsrejser er en del af JTB, som er en af verdens største rejsekoncerner med mere end 50 kontorer i 38 lande.  Vores størrelse gør, at vi har kunnet forhandle os til special-aftaler på fly, hotel, landarrangement og transfer, og vi besidder ekspertisen, når det drejer sig om særtransport af sportsudstyr. Vi har derfor netværket til at sammensætte den perfekte træningsrejse alt efter ønsker, behov og budget, hvad enten det drejer sig om fodbold, tennis, golf eller svømning.

En træningslejr  er typisk all-inclusive på mad, drikke, gode træningsforhold, mødelokaler og godt hotelophold, og vi sørger for alt det praktiske – incl. tilmeldingsside, hvis I ønsker det – så I blot skal koncentrere jer om alt det sportslige og alt det sjove!

Læs mere om vores træningsophold nedenfor:

TENNIS
GOLF
FODBOLD
SVØMNING