HÅNDBOLD VM 2019

håndbold vm 2019

Kom til Håndbold VM for kvinder i dejlige syd-Japan

Håndbold VM 2019 for kvinder foregår i Japan. Det hele løber af stablen i den historiske by Kumamoto, 30. november til 15. december 2019. Kumamoto ligger i det sydlige Japan og har et dejligt klima på den tid af året – som på en lun efterårsdag i Danmark, med blå himmel og varm sol.

JTB er officiel partner ved dette VM, og i samarbejde med vores lokale kontorer i Japan kan vi levere hele pakken til jeres rejse. Fra start til slut har vi ekspertisen og netværket. Vi har kreativitet og lokal viden med fra planlægningsfasen, og er tovholder på hele processen – fra første idé til den færdige rejse. Vi har lokale guides, assistenter og tolke på stedet, og vores team i Danmark er naturligvis til at få fat på gennem hele rejsen, både ved almindelige spørgsmål og i nødstilfælde.

Som officiel partner kan JTB give dig den bedste og mest eksklusive oplevelse. JTB har stor erfaring fra tidligere verdensmesterskaber og vi kan hjælpe med inspektionsture, turneringsfaciliteter, arrangement af træningslejr og forhandling med lokale autoriteter.

Se vores VM-pakker her:

Rejs til håndbold VM for kvinder 2019
Håndbold VM for kvinder 2019
Håndbold VM 2019 med rundrejse
Håndbold VM for kvinder 2019- rundrejse

Rejser til Håndbold VM 2019 i Japan med JTB Sports

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur.